• Wij hebben open huis wanneer u dat wilt!

    Ook overdag!

    object_img
  • object_img
  • object_img
  • object_img
  • object_img

Waarom een account?

Kijkavond.nl faciliteert makelaars in hun dienstverlening naar kopers en verkopers.

Om 's avonds te bezichtigen maken wij graag afspraken met accounthouders. Ten eerste weet u dat uw reactie/verzoek tot bezichtiging serieus wordt genomen, ten tweede weet de verkoper ook dat ze met een serieuze partij in zee gaan en zit men niet urenlang te wachten op bezoekers zoals dat bij menig Open Huis wel het geval is.

De eenmalige kosten zijn Eur 2.99

Je krijgt daarvoor:
Je eigen ruimte binnen onze website. Je kunt hier je gegevens aanpassen, opgeslagen zoekprofielen inzien en jouw favoriete woningen bekijken en brochures downloaden. Met onze verbluffende techniek kun je aantekeningen per pand maken, die alleen jij kunt zien!

Favorieten
Hier staan de woningen die jij als jouw favorieten hebt opgeslagen. Je kunt een woning favoriet maken door op "maak favoriet" te klikken in het overzicht van woningen of bij de detail pagina van een woning.  

Zoekprofielen
Hier staan zoekprofielen die je eerder hebt opgeslagen. Dat doe je door op "zoekopdracht opslaan" te klikken. Je zoekopdracht wordt dan hier opgeslagen waardoor je een volgende keer gelijk alle woningen ziet die passen bij jouw wens.

Kies een wachtwoord met minstens acht tekens, waaronder een cijfer en een speciaal teken.
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Mijn zoekprofiel