• Wij hebben open huis wanneer u dat wilt!

    Ook overdag!

    object_img
  • object_img
  • object_img
  • object_img
  • object_img

Links

Like us

Uiteraard maken wij gebruik van social media en zouden het leuk vinden als je ons een bezoekt op Facebook. You like us, we like you

Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)

Als consument kunt u via het NWWI een taxatieopdracht laten uitvoeren. Kies dan voor 'Rapport aanvragen'. Als intermediair of taxateur logt u eerst in en voert dan de taxatieopdracht in. Hieronder kunt u nagaan of een specifieke taxateur is aangesloten bij het NWWI. Zoeken op naam taxateur, bedrijfsnaam of vestigingsplaats: N.B. de uitkomsten geven geen indicatie waar de taxateur mag taxeren. Hiervoor dient u een rapport aan te vragen.

Stichting Vastgoedcert

De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars en taxateurs in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.

JAAP.nl

JAAP.nl is opgericht om het kwalitatief en kwantitatief beste woningaanbod van Nederland te tonen. JAAP.nl heeft als ambitie dit aanbod op de meest representatieve en toegankelijke wijze voor de huizenzoeker beschikbaar te stellen.

Zoekallehuizen.nl

Zoekallehuizen.nl is de zoekmachine die dagelijks vrijwel alle websites van makelaars afspeurt. Bovendien neemt zoekallehuizen.nl ook alle websites mee waarop het woningaanbod van particulieren staat.

Warmteservice

Installateur nodig? Verwarming- en sanitaire installaties laat u installeren door professionals in verwarming of sanitair.

Aircolux

Aircolux is sinds 1999 installateur van de A-merken Mitsubishi Electric, Daikin en Panasonic airconditioning. Deze merken staan garant voor een top kwaliteit en maar liefst 5 jaar productgarantie. Wij leveren de stilste airconditioning systemen ter wereld en dit betekent dat u geruisloos kunt genieten van een behaaglijk klimaat in uw woning, winkel, kantoor of praktijkruimte.

Hout Plaza

Wat in 2008 begon met het verkopen van blokhutten en tuinafscheidingen via Marktplaats.nl, groeide uit tot een prachtige vestiging in Lelystad met een showterrein van 4500 m2 en een nieuwe binnen showroom van 600 m2 met een geweldig assortiment producten voor het tuin- en buitenleven. Kijk op uw gemak rond in ons blokhuttendorp, groot assortiment schuttingen, de nieuwste aluminium- & houten veranda’s, tuinhekken, speeltoestellen, wellness producten en nog veel meer!

Ad- once Grafische Vormgeving

Ons werk is onze passie. En die passie delen we graag met de klant. Door nauw samen te werken, betrokken te zijn bij hun producten of diensten. Voor het beste resultaat. En tevreden klanten... We zijn namelijk dol op tevreden klanten! Alle uitingen en grafische vormgeving op de website van Kam & Bronotte makelaars B.V., zijn vormgegeven door Ad- once! Ook klant van ons worden? Wij zien u graag!

Uitgelicht