Taxaties

Kijkavond.nl heeft ervaren gecertificeerd register makelaars/ taxateurs in ons netwerk welke dagelijks taxeren. Zij staan garant voor een deskundig en marktconform waardeoordeel. Zij zijn op de hoogte van de relevante wetgeving omtrent bestemmingsplannen, milieu en houden rekening met toekomstplannen. Kijkavond.nl verzorgt efficiënt en snel uw taxatierapport. Het rapport heeft u binnen één week na opname in uw bezit (tenzij anders met u overeengekomen). Onze betrouwbare taxatierapporten worden geaccepteerd door alle banken en hypotheekverstrekkers.

Wij staan vermeld in het register van Stichting Vastgoedcert. Dit om u te wijzen op onze vakkundigheid en hoge kwaliteitseisen.

Bij VastgoedCert zijn ruim 6.500 gecertificeerde makelaars en taxateurs geregistreerd. Deze makelaars en taxateurs worden gecertificeerd door een Certificerende Instelling (KEMA) op basis van de vereisten die VastgoedCert heeft vastgesteld. Deze eisen zijn vastgelegd in een certificatieschema. Bij VastgoedCert aangesloten brancheorganisaties zijn o.a. NVM, LMV, NVR en RVT. Andere aangesloten organisaties zijn o.a. Vereniging Eigen Huis, Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Notariële Beroepsorganisatie.

Tevens verzorgen wij taxaties voor het NWWI (Nationaal Woning Waarde Instituut), welke benodigd zijn voor sowieso alle hypotheekaanvragen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).