Beschrijving

Aan de rand van het centrum van Delft gelegen leuke hoek eengezins woning met royale tuin op het zuidwesten. Het betreft een 2-laags eengezinswoning waarbij de de buitenzijde grotendeels gerenoveerd (gevel en isolatieglas) is. 

Begane grond: 
Entree, hal, meterkast (vernieuwd), trapkast, toilet, moderne eenvoudige keuken (2.69m x 2.17m), doorzonwoonkamer (6.35m x 3.60m). Diepe tuin.  Berging in de ruime en brede tuin aanwezig.

Eerste verdieping: 
Overloop, badkamer voorzien douche, tweede toilet en wastafel, voorslaapkamer , achterslaapkamer aanwezig. 

Vliering: 
Middels vlizotrap toegang naar vliering. Opstelplaats cv-combiketel. 

Vanuit huis zó de gezellige binnenstad in. Behoefte aan stadse gezelligheid? Lekker winkelen, de markt, een terrasje, uit eten, naar de bioscoop of het theater? De Delftse binnenstad biedt het allemaal. En vanuit de Bomenwijk zit u er zó. Een paar minuten lopen, via de voetgangersbrug over het Rijn-Schiekanaal, en u geniet in het zonnetje van een cappuccino op het sfeervolle Doelenplein.

Met een paar minuten midden in de Delftse Hout. 
Even genoeg van de stad? Dan loopt (of fietst) u gewoon de andere kant op. Langs de Tweemolentjeskade, onder de weg door, bent u in een paar minuten in de Delftse Hout. Een schitterend natuur- en recreatiegebied dat richting Zoetermeer aansluit op het Bieslandse Bos, de Dobbeplas, De Balij en het voormalige Floriadebos - bij elkaar zo’n 400 hectare doorsnede met talrijke wandel-, fiets- en ruiterpaden.

Dagelijkse voorzieningen in de wijk. 
Op het plein aan de Elzenlaan vindt u allerlei kleine winkels en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Aan het begin van de wijk is een speeltuin aanwezig voor de kinderen.

Bijzonderheden: 
- Wij zullen preventief een ouderdoms- en materiaalclausule opnemen in de koopakte NVM-model


Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Ondanks het feit dat deze informatie met zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-Aankoopmakelaar in. Uw NVM-Aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-Aankoopmakelaars vindt u op Funda.nl

Kenmerken