Omschrijving

In groene en kindvriendelijke wijk, nabij winkels, uitvalswegen en badplaats Kijkduin gelegen 6/7-kamer tussen eengezinswoning met garage en riante achtertuin. Winkelcentra liggen op loopafstand, net als de recreatieparken Ockenburgh en Madestein, met de fiets is het tien minuten naar de boulevard van Kijkduin.

Indeling:
Begane grond:
Entree woning, hal met garderobe, meterkast en toegang tot garage, gang met trapkast en toilet met fontein, ruime keuken in hoekopstelling (het keukenblok is aan vervanging toe) (ca. 4,08x2,93m), L-vormige woonkamer met toegang tot achtertuin (Zuid Westen).

1e etage: 
Overloop, 2e toilet met fontein, grote slaapkamer (voorheen 2 kamers) aan de achterzijde (ca. 3,75x4,88m), van deze kamer is gemakkelijk weer 2 kamers te maken, voorzijslaapkamer (ca. 4,23x2,96m), voorslaapkamer (ca. 5,95x2,95/2,07m) nette badkamer (ca. 1,93x1,85m) met ligbad en wastafel.

Zolder: 
Overloop met bergruimte, werkkamer/slaapkamer/wasruimte (ca. 4,17x1,90m) met opstelplaats c.v.-ketel, zeer grote slaapkamer (ca. 7,16/4,17x2,95/1,77m) met dakkapel.

Bijzonderheden:
- Garage (ca. 15m2);
- Riante achtertuin (ca. 11x5,2m) met houten berging;
- Mechanische ventilatie; 
- Elektrische rolluiken voor en achter;
- Elektrische zonwering op de begane grond en op zolder;
- Achterin in de achtertuin is een stukje grond van de gemeente daar betaald men ca. €20,51 per jaar voor; 
- CV-combiketel;
- Eigen grond;
- Geheel voorzien van dubbelglas;
- Gezien de leeftijd van het object zal in de NVM koopakte de ouderdoms- en materiaalclausule worden opgenomen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Kenmerken